kolding-flyttefirma

Flyttefirma Kolding

Få hjælp til flytningen i Kolding af en professionel flyttemand - BH Flytteservice hjælper dig hele vejen til eller fra Kolding.

kolding-flyttefirma

Flyttemand I Kolding

Har du fundet dit drømmehjem? Undgå alt stressen ved flytningen, og hyr en professionel flyttemand i Kolding. BH Flytteservice er et flyttefirma som hjælper med flytningen til eller fra Kolding samt omliggende byer, ja faktisk i hele Sønderjylland. Så har du brug for hjælp med flytningen i Kolding, så kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores flyttemænd tager hånd om dine egendele som var de deres egne, forsvarligt og med nænsomhed. Vi anvender robuste flyttekasser, flyttetæpper, karton og pap, til forsvarligt at pakke dine egendele ned med. Uanset om du har mindre genstande som glas og keramik, eller større møbler som senge og sofaer, så hjælper vi gerne til.

Prisen for en flytning afhænger af hvor langt der skal flyttes, samt hvor mange genstande du har. For en almindelig flytning fra lejlighed anvender vi normalt en enkelt varebil samt to flyttemænd, og for større huse og kontorer, anvendes der lastbil og 2-3 flyttemænd.

flyttefirma

Et stolt flyttefirma i Kolding

Vi er stolte af vores fag, og gør en dyd i at gøre oplevelsen for dig, så let og elegant som muligt. Vi tager det tunge slæb, så du blot skal bekymre dig om at ankomme sikkert til dit nye drømme hjem. Flytningen behøver ikke at være en hovedpine, så kontakt os i dag, og modtag et uforpligtigende tilbud.

par-flytter-fra-hus

Erhvervsflytning Kolding

Vi hjælper også gerne erhverv med flytningen, uanset om i er en mindre butik, eller et større kontor og fabrik. Når i kontakter os, laver vi altid et skræddersyet tilbud, så du altid ved præcist hvor meget flytningen kommer til at koste. Der er ikke nogen uforudsete omkostninger her. Vi hjælper alle erhverv, uanset om det blot drejer sig om kontormøbler, eller større inventar og maskiner. Vi har større lastbiler og robust materiel, som hjælper os med at flytte selv de mest krævende genstande, maskiner og inventar. Så kontakt os i dag, og få et uforpligtigende tilbud på erhvervsflytning i Kolding.