Flyttefolk med mange års erfaring

Er du på udkig efter erfarne flyttefolk, der kan hjælpe dig med at komme i mål med flytningen? 

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Bh Flyt V/ Mikkel Jensen sørger vi for at behandle dine ejendele med respekt og omhyggelighed. Vi har firma i Sønderjylland og kører ud i Vejen, Haderslev, Kolding og omegn.

Vi forstår dig udmærket, hvis du selv har svært ved at overskue flytteprocessen. Derfor udlåner vi flyttekasser og hjælper med nedpakningen af dine ejendele. Efterfølgende transporterer vi flyttekasserne og opbevaringen ud på din nye adresse, hvor vi også hjælper med udpakningen.

Vores mange års erfaring som flyttefirma gør, at vi med tiden har hjulpet ved mange forskellige flytninger. Har du brug for professionel vejledning og hjælp til at planlægge nedpakning, transport og udpakning, er det os, du skal forhøre dig hos. Vi kan tilbyde:​

Hvad koster det at hyre flyttefolk?

Vores priser afhænger af opgavens mængde og omfang. Det er ikke sikkert, at du nødvendigvis skal bruge vores hjælp til nedpakning. Det kan også være, at du blot mangler et ledigt lokale, hvor dine møbler og ejendele kan opmagasineres i en rum tid.

Uanset hvilke opgaver du har brug for vores hjælp til, så garanterer vi altid en fair pris. For os er det vigtigt med høj kundetilfreds – og derfor er fair priser blandt andet en del af vores motto.

Vi lægger til hver en tid vægt på, at vores arbejde skal være professionelt hele vejen igennem processen. Derfor garanterer vi en gennemført flytteproces, hvor vi som flyttefolk klarer det praktiske arbejde for dig. Det gør generelt flytningen lidt sjovere, hvis du har svært ved at overskue flyttekasser, nedpakning, udpakning samt transport.

Brug for et flyttefirma? Kontakt os

​Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at hyre flyttefolk hos Bh Flyt V/ Mikkel Jensen? Så står vi klar til at hjælpe. Vi sørger for, at du får et uforpligtende tilbud, når vi har talt sammen første gang.

Kontakt os på telefon 26 78 87 09, eller skriv til os på vores e-mail bhflyt@live.dk, så hører du fra os

Få tilbud