Nedpakning af flyttekasser i Haderslev, Vejen og Kolding

Virker din flytning uoverskuelig for dig og ønsker du hjælp til nedpakning? Uanset hvor mange eller få ejendele du har, der skal flyttes, så står BH Flytteservice klar til at hjælpe dig. Vi udlåner også flyttekasser og tilbyder hjælp til effektiv planlægning af din flytning.


Vi tilbyder vores hjælp til kunder i hele Sønderjylland, men en stor del af vores kunde kommer fra Haderslev, Vejen, og Kolding. Vi sørger for sikker transport af dine ejendele. 

Kontakt os

Få hjælp til nedpakning inden din flytning

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man pakker sine ejendele mest effektivt. Det er her BH Flytteservice kommer dig til undsætning og hjælper dig med nedpakning af dine ejendele med både nænsomhed og respekt. 

Vi råder over flyttelifter og biler i alle størrelser til at klare selv de mest besværlige flytninger. Har I tunge møbler eller særligt skrøbelige genstande, har vi specialudstyr til at klare flytningen skånsomt og uden skrammer.

Totalløsning med nedpakning og udpakning i Haderslev, Vejen & Kolding

Ønsker du at bruge din tid anderledes og opleve at hele din flytning går som en leg? Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi hjælper dig gennem hele processen fra nedpakning til udpakning af dine ting.
Uanset om du blot ønsker hjælp til din flytning eller du ønsker en totalløsning, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har fokus på at vores kunder altid får en god service fra start til slut. 

Hør mere om vores priser på nedpakning

Har du spørgsmål til vores arbejde eller ønsker du at høre mere om vores priser på nedpakning og flytning? Så tøv ikke med at tage kontakt til os - vi står klar til at hjælpe dig til en tryg og kvalitetssikret flytning til en fair pris. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 78 87 09​ eller send en mail til bhflyt@live.dk. Du kan også sende din besked gennem vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. 

Få tilbud