Møbelopbevaring: Sikker opbevaring af møbler og ejendele

Skal dit gamle hjem tømmes, før dit nye kan stå helt klar til indflytning? Eller har du behov for en længevarende opmagasinering af møbler og andet, fordi du skal udstationeres eller rejse jorden rundt? Så tilbyder vi hos Bh Flyt V/ Mikkel Jensen en sikker opbevaring af dine ejendele til ganske konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder blandt andet møbelopbevaring på vores lager i forbindelse med flytning i Kolding, Vejen, Haderslev eller andre dele af Sønderjylland.

Opvarmet hal med alarmsystem

Vi råder over en stor hal til opbevaring af alle former for indbo og møbler. Vores hal er opvarmet, den er altid ren, og så er den sikret med godkendte alarm- og låsesystemer, så du kan være helt sikker på, at der ikke sker dine møbler eller øvrige ejendele noget, mens de bliver opbevaret hos os.

Vi kan opbevare dine ejendele, så længe du ønsker, og under opbevaringen kan du naturligvis altid få adgang til dine ejendele, når du måtte ønske det.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på møbelopbevaring

Vi tilbyder møbelopbevaring til en billig pris, og da vi er et flyttefirma, kommer vi naturligvis også gerne selv ud og afhenter møblerne hjemme hos dig, så du ikke skal stå med besværet. Vi behandler selvfølgelig alle møbler og ejendele med stor respekt og nænsomhed, og du kan derfor altid regne med, at de er i trygge hænder hos os.

Kunne du tænke dig at høre mere om opbevaring og opmagasinering hos os, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 78 87 09 eller e-mail bhflyt@live.dk.

Find os

Bh Flyt V/ Mikkel Jensen

CVR: 37367842

Slotsvej 11a

6510 Gram