Møbelopbevaring: Sikker opmagasinering af møbler og ejendele

​Skal dit gamle hjem tømmes, før dit nye kan stå helt klar til indflytning? Eller har du behov for en længevarende opmagasinering af møbler og andet? Så tilbyder vi hos Bh Flyt V/ Mikkel Jensen en sikker opbevaring af dine ejendele til ganske konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder blandt andet møbelopbevaring på vores lager i Sønderjylland nær Kolding, Vejen og Haderslev.

Sikker og tryg møbelopbevaring i en opvarmet hal med alarmsystem

Vi råder over en stor hal til møbelopbevaring samt opmagasinering af alle andre former for indbo. Vores hal er opvarmet, den er altid ren, og så er den sikret med godkendte alarm- og låsesystemer, så du kan være tryg ved at lade din ting stå der, og vide dig sikker på, at der ikke sker dine møbler eller øvrige ejendele noget.

Vi kan opbevare dine ejendele, så længe du ønsker, og under opbevaringen kan du naturligvis altid få adgang til dine ejendele, når du måtte ønske det.

Skal du bruge et opbevaringsrum? Ring for et tilbud på opmagasinering

Vi tilbyder opmagasinering til en billig pris, og da vi er et flyttefirma, kommer vi naturligvis også gerne selv ud og afhenter møblerne og dit indbo hjemme hos dig, så du ikke skal stå med besværet. Vi behandler naturligvis alle møbler og ejendele med stor respekt og nænsomhed, og du kan derfor altid regne med, at de er i trygge hænder hos os.

Kunne du tænke dig at høre mere om opbevaring af indbo og møbler hos os, eller har du nogle spørgsmål til vores priser eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 78 87 09 eller e-mail bhflyt@live.dk. Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig på møbelopbevaring og indbo med en pris, der er så billig som muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Få tilbud