Få professionel hjælp til din flytning i Haderslev, Vejen & Kolding

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med din flytning? Så lad vores flyttefirma hjælpe dig. BH Flytteservice har mange års erfaring med forskellige typer af flytninger og vi er også klar til at hjælpe dig med din flytning. 

Vi hjælper kunder i hele Sønderjylland, herunder blandt andet i Haderslev, Vejen & Kolding.

Når du hyrer os til at flytte for dig, så kan du være sikker på at vi tager godt hånd om dine ejendele og vi yder en god service gennem hele processen. Vi tilbyder vores services i Haderslev, Vejen og Kolding, men dækker generelt hele Sønderjylland.

Kontakt os

Flytning med flyttelift og elektroniske hjælpemidler

Når vi foretager flytninger for vores kunder, så hjælper vi både personer som bor i hus og i lejlighed. Det kan betyde, at vi sommetider skal op og ned af mange trapper for at kunne foretage flytningen.
Til denne type flytninger har vi forskellige hjælpemidler til rådighed, som er med til at gøre flytningen nemmere. Vi benytter os bl.a. af en flyttelift og trappesækkevogn, som er velegnet ved flytninger af tunge møbler i etagebygninger. 

Hvad koster en flytning?

Prisen på en flytning er afhængig af flere forskellige faktorer som eksempelvis: 

  • Om vi skal hjælpe dig med nedpakning og eventuelt udpakning
  • Om du kan nøjes med en enkelt flyttemand, eller om der er behov for flere
  • Hvor mange tunge og store møbler du skal have flyttet
  • Hvor langt du skal flytte

Uanset hvor meget eller lidt du skal have flyttet så gør vi alt for du får en tryg og kvalitetssikret oplevelse til en fair pris. 

Vores flytteproces

BH Flytteservice har en veldefineret proces, der sikrer en effektiv og problemfri oplevelse for vores kunder. Først planlægger vi nøje hvert projekt for at sikre, at alt går flydende og glat. Vores flyttemænd koordinerer tidsplaner og logistik, så du får en effektiv flytteproces.

Samtidig tilbyder vi professionel nedpakning af dine ejendele, hvilket vi for det første har erfaringen og teknikken til, men også de rette emballagematerialer. Vi sørger for at dine genstande er godt beskyttet under transporten samt selve udpakningen af lasten. 

Vi går samtidig meget op i at håndtere transporten med omhu, da det er under dette skridt der ofte kan forekomme skader. Her har vi det rette udstyr og køretøjer til at håndtere dine ejendele sikkert, så de når deres destination sikkert og i dets originale tilstand.

Som den sidste del i processen, tilbyder vi en effektiv udpakning og montage ved ankomst af din nye destination. Vi kan hjælpe udpakning af dine møbler og genstande, så alt er på plads inden vi tager afsked igen.

Få et uforpligtende tilbud i hele Sønderjylland

Har du brug for at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en flytning af dine ejendele, så er du velkommen til at tage kontakt til os. 
Vi kan kontaktes på telefon 26 78 87 09 eller via vores mail bhflyt@live.dk. Du kan også sende din besked gennem vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med en tryg flytning.

Få tilbud